Morgon trött ,ska färga håret,ont i kroppen!

heej sitter här as trött för jag har ont i hela kroppen sen i går när vi hade discot för barnen :) Idag ska jag färga håret ! äntligen det behövs verkligen ! mitt hår är helt bedrövligt ! ni ska få se snart på bilden !!!!!!!!! !
Hoppas kajsa kommer med mitt busskort och min väska idag , annars har jag inget busskort eller nånting!
nu ska jag gå och äta lunch , hare bra !

MITT HEMSKA HÅR !
 


EARTH HOUR,DISCOT

heejsan alla ! igår hade klassen disco , det var kul, :D fast kajsa och jag fick väldigt ont i fötterna !  

GLÖMM INTE ATT SLÄCKA ALLA LAMPOR IDAG MELLAN 20,30 - 21,30


orkar inte skriva mera,är nyvaken .

HUGS // M


MATILDA SAKNAR VERKLIGEN TIDEN MED SARA


LÄNGTAR

När jag blir frisk ska jag mamma och kajsa ( lil'sis) åka och shoppa :D jippiiii!
SAKNAR KAJSA ÄLSKLING MESTAST !


KLÄNNING'AR


NY DESIGN

Nu har jag gjort en ny design inte helt nöjd men får duga ;)

vad tycks?

SICK !

hejhej , har inte kunnat blogga datan har dampat under några dagar men fixad nu , matchen jag spelade i söndags gick sådär :/ Det var hur mkt snö som helst på planen så man kunde knappt spela , man var tvungen att ta bort snön från dobbarna hela tiden ! Jag som trodde vi skulle spela på gräs .,, aja just nu sitter jag här och har ont i halsen , var nere vid vårdcentralen kl 9 i morse ingen halsflus iallafall:) Nu vet jag vilket datum jag ska operera bort hals mandlarna , 7april !
kommer inte blogga då på ett tag , så ni vet ;)

juste jag drömde världens konstigaste drömen i natt , jag skulle gå och titta på när Marilyn Monroe skulle shoppa , ?
a och då när jag var där och tittade så sa hon att jag skulle få en biljet av henne till spanien , jag blev as glad och åkte till spanien där jag träffade Fernando torres :D Han och jag skulle gå på tivoli , då berättade jag at jag hade fått biljeten av Marilyn Monroe , då sa han men hon är ju död? nej sa jag hon lever ! sen gick vi och åkte massa karuseler , när vi skulle åka en som var jätte hög , när vi var högst upp på den kommer Marilyn Monroe flygande från ingenstans och säger att vi ska flytta på oss så vi hoppar av och pricis när vi kommer slå ihäl oss väcker mamma mig ! phuu!

vilka drömar man kan ha !

 

nu ska jag gå och ta nått att äta hare bra ! // M

MATCH !

ska på match snart , hare bra :)

LÄS

VI FÅR TYCKA ATT VI ÄR SNYGGARE ÄN ER UTAN ATT VARA OMOGNA, FÖR DET FÖRSTA VAR DET ETT SKÄMT MEN JUSTE NI HAR JU INGEN HUMÅR, NI VET INTE ENS VAD KUL ÄR , NI FÖRSTÅR INTE ENS VAD KUL ÄR ,NI FÖRSTÅR INTE ATT MAN KAN SKÄMTA OM SAKER IBLAND, NI FÅR JU TYCKA ATT VI ÄR FJORTISAR ELLER WB FJORTISAR ,DÅ FÅR VI TYCKA ATT NI ÄR EMOS OCH JA VAD VET JAG EN WB COOLING? NI VET INTE ENS HUR VI ÄR I SKOLAN NI GÅR INTE I VÅR SKOLA,!? SLUTA KLAGA  NI ÄR LÅNGT IFRÅN PERFEKTA NI ÄR SNARAE SÅ OPERFEKTA MAN KAN VA! NI TROR NI ÄR NÅTT MAN I SJÄLVA VERKET FÖRSTÅR NI INTE HUR MKT FOLK SKRATTAR ÅT ER NÄR NI HÅLLER PÅ ATT TRACKA FOLK PÅ SMÅ SAKER , FÖLJ VÅRT RÅD SLUTA TRACKA FOLK ANNARS KOMMER NI BLI MER HATADE ÄN VAD NI REDAN ÄR , BARA FÖR ERT EGET BÄSTA ;)

NI VET VILKA NI ÄR ..

// MATILDA OCH KAJSA (WWW.KAJSAABRAHAMSSON.BLOGG.SE)

JAG+DEJ=BÄSTAFLUMMET


I WANT I WANT ..
HM 398:-

DAY

Heej :D idag var kajsa tillbaka i skolan , hihi . Allt var typ som vanligt i skolan i dag förutom 2 saker !
1 : När vi kommer till spanska är vi först där och Sergio säger att jag ser jätte snygg ut idag,snyggre än vanlig ;)  och så sa han till Hanna om Matilda hade börjat flörta med Tim hade inte du blivit sur på henne då ? HAHA ! ganska kul :P Ps hanna jag skulle aldrig börja flörta med Tim ;)
2 : på svenska kom kajsa syrra Catrin :D Hon är faktiskt väldigt rolig !

imon ska jag vara med kajsa :DDDDDDDD

pussar och kramar ! // M

IDAG FYLLER FERNANDO TORRES 25ÅR <3


skoldag.

heej hej , idag i skolan hade vi först elevens tid då hade jag och kajsa kör , ine kul var lite hes i dag :S
På lunch rasten åkte kajsa hem ! Rumpa på henne !  jag gick ner till miccan och mathilda som satt och gjorde dicso lappar , för vi ska ha disco fär barn , riktigt sygga blev lapparna , sen gick vi upp för att ha svenska , vi kom 5 min sent inte mkt men räckte för att få maria på oss .  Satt mig brevid Hanna :D vi ägde på svenskan . Sen gick vi till gympan när vi kommer fram blir Hanna sugen på bouulllar som vi sägar , så vi går till cafeterian och köper 5 bouullar , 1 åt jag och Hanna åt 5 st , hihi :)
På gympan skulle jag och Hanna gå ner i en gång till en mörk trappa as läskigt ! såklart att vi blir instängda  ! Vi skriker av skräck går upp för trappan där skrämer Fille och Tim g oss ! kul -.- !
Sen var det tråk no ,

aja typ det som hände idag !
imon kanske vi tjejerna i klassen ska gå på bio tillsammans :D
juste Kajsa när du ser dett ring miiig det är viktigt , !

HUGS // M

Andra avenyn :D

nu är det andra avenyn :DDDDDDDDDDDDDDDD

SNYGGING DÄRA !


Anastasios Soulis


 

 

Blire tv för min del ..

hejhej , jag sitter här och tittar på the hills och tänker vrf måste jag vara sjuk ! Jag och kajsa hade ju tänkt vara idag!
Har inte varit med kajsa på en hel vecka nu :O det är typ ett år för henne och mig , vi är ju typ annars varje dag om inte jag har fotboll . SAKNAR DEJ KAJSA ÄLSKLINGEN !  Hoppas vi hinner ses nu i helgen :) <3
Aja så i kväll blire mys hemma framför tv'n ! jagh bestämde att jag ska var nyttig ikväll inge godis bara jordgubbar , äpplen och bananer ( BAANAAANÄÄÄR  som kajsaa sägar att jag säger ;) )
Undra om det är that's amore ikväll ? i luv it :D
ska titta vidare på The hills nu !

kyssar till er alla !

OPERATION!!!

hEJ IGEN , glömde säga i förr inlägget att jag skulle till doctorn idag , nu har jag varit där , nu är det bestämt om ca en månad ska jag operera bort halsmandlarna !!!!!!!!!!!!!!!!!! Direk när jag kom hem ringde jag till kajsa och  berätta !
JAG ÄR INTE BARA LITE NERVÖÖÖS !

// M

VILL HA,VILL HA !! :D

Sitter och tittar på sommar kläder på olika sidor jag skulle typ kunna köpa allt :D
Lite av det jag vill ha !

LITE SKOR !


LITE BIKINIS!SÖT KLÄNNIG!                                    Den här !


ska titta vidare , see ya !

HUR VAR DET ?! :O

Heej sitter här och har ont i halsen igen ! Troligtvis halsflus , jag har glömt bort hur det var att ha vanligt halsont :O för varje gång som är ganska ofta nu så har jag halsflus ! Det har blivit en dålig tradition helt enkelt , jag sägar till mammsen och pappsen att jag har as ont i halsen jag är hemma från skolan , mamma ringer och sägar att hon har fått en tid till ett halsprov , pappa och jag åker ner får vänta i 100 år sen komma in de tar provet och tycker att jag var väldigt duktig på att ta halsprov , pappa säger hon har ju vant sig ! vi går ut och väntar sen kommer docton och säger du har halsflus det ver posetiv.Ni kan hämta ut pappleterna på apotket .När mamma kommer från jobbet har hon med sig pecelinet ! Pappa säger du måste vara någa med att ta tabbleterna ! jaja säger jag ,jag ska det !  varje dag säger mamma och pappa har du tagit pappleterna ? om jag har det sägar dem bra , om inte du måste vara noga med det !
Min halsflus tradition !

aja saknar kajsa GROVT mkt , puss på henne !

KYSS // M

PS : vad tycker ni om min nya design ;)

kopierat av amanda!

Tittade på Amanda gullets blogg. nyss (http://www.garforbi.blogg.se/) och hon hade skrivit om när hon och jag är barnsliga och lekte blindbock ! haha ! så här var hennes text ! ;)


myspys med matta

hejhalloj!
jag har juh glömt att berätta om i söndags, matilda kom hit :) vi bestäme oss för att baka, det blidde två stycken kladdkakor ;) haha , de blev lyckade ! sedan körde vi lite blindbock, haha!! är man 3 år eller ? ;) ibland så är man!  men problemet med att köra med matilda är att hon alltid fuskar !! okej, jag brukar också vara ganska bra på det, men ni anar inte hur mycket matta fuskar på blindbock!!! ;) HAHA!! jag tror hon aldrig har kört någon gång utan att hitta sitt lilla "kikhål" som nu hon kallar det, men vi hade iaf roligt ;) och ni anar inte vad hon och jag gör ihop, det är skojj iaf ^^ hare bra!

Älskar dej Amanda !

puss på kajsa som inte kom hit oxå ! älskar dej meee!


kyss// M


GIVE ME SHOES! + MASSOR AV KLÄDER !

HEEEJ ! har pluggat lite nu ! tråktråktråk!
Jaghar kommit på en sak jag vill ha ett par gladiator sandaler ! Dem passar lixom till allt , VÄRKLIGEN ! Efter ett hittade jag hur många skor som helst jag ville ha och massa sommar kläder ! SHIIT vad jag vill åka och shoppa sommar kläder nu asso ! jag har panik med sommar kläder och skor !

Lite bilder på läckra skor ':)

 hur coola är nte dem hära skorna! Båda 2 !


 Dem hära ska jag någ köpa!
PUSS & KYSS // M

PLUGGA!

Nu är det så att jag ska ta å pluggga lite grana för jag ligger efter !
satt har nte tid att skriva !

hare kul för det kommer jag inte ha!
KYSS // M


TRÄNA!

Hej ska åka å träna vi halv sju , träninghen börjar halv 8 slutar halv 10.
see ya!

kyss M

Leka mä Amanda :)

Idag ska jag Leka mä Amanda pälskling <3KYSS // M