Orange

mitt hår är orange. skulle slinga.. Puss endå för jag är en posetiv människa.not

Home.Home. hej människa. Inatt fick jag inte mycket sömn alls, sedan när jag väl har somnat och sover så himla skönt då väcker dem jävlarna till vänner mig genom spräcka ballonger i mitt öra. Men jag försöker sova vidare. Nej då tar dem ett gals vatten och häller i mitt andsikte och fötter. Ni kan bara tänka er hur glad jag var. Mitt humör på morgonen är inte det roligaste.. Tur att jag inte blev så arg eftersom jag var för trött för det. Nu ska jag och lillasyster titta på film, och om 5 min ska jag sjunga ja må hon leva för henne!

Girls night.Jag och min gulliga kusin!

Så nu är jag färdig fixad och ska upp till Rosanna! bye

Harry potter och dödsrelikerna

hej vänner. jag är färdig kläd och fixad. Om en timme går min buss in till norrtälje, där jag ska möta upp Sarah. och sedan ska vi åka inte till stan och titta på Harry potter och dödsrelikerna. och självklart ska vi titta runt på stan. Idag måste jag köpa två presenter en till min lillasyster kajsa som fyller år nu på fredag, och en till min fina vän Rosanna som jag ska hem till imorgon!

Dagens.

Ha en jätte bra dag!

god jul.

God jul i efterskott! Min jul var helt underbar, fina julklappar och umgås med min kära familj!
Jag och mamma beställde precis hem min födelsedag present, en laptop! Jätte fin var den, Måste jag bara vänta tills den 5te januari, Min födelsedag. Juste då får jag börja övingsköra eftersom jag blir 16 år. Haha!

Min föddelsedagspresent!

Min Gulliga kusin från göteborg är här just nu, vi ska fixa henne och sedan ta lite kort på henne. puss


Sjukt.

I fredagsnatt vaknar jag av att mobilen ringer, och jag tittar på displayen och ser att det är min Storasyster Ida som ringer.. Jag blir jätte förbannad över att hon ringer mig mitt i natten när jag ligger och sover, Jag tänkte trycka av, men så tänkte jag att det kanske är viktigt och svarar en då. Och vem tror ni det är i telefonen?!!

- LEONARDO IFRÅN PARADISE HOTEL!!!!
Trött Och chockad som jag var så sa jag ingenting i början. Och efter ett tag satt jag bara och skrattade. Pinsamt av mig att inte säga nått först och sen bara sitta och garva.. haha!


livet rullar på.

Hej snygg.
Bloggen har gått väldigt segt nu på sistonde. Kan bero på att inte mycket händer i mitt liv just nu, samma gamla visa. Plugg, gym, vänner, sova, äta, skola.. blablabla..
Jag ska försöka blogga mer, men har tappat blogglusten. Men hoppas den kommer tillbaka!