Dagen.

Idag åkte jag in till Norrtälje för att möta upp Ida, efter att hon slutat jobba. Vi gick direkt till Åhlens för att köpa hårfärg till mig, som Ida ska smacka på i mitt hår. (redan gjort) Fint vart det...!

Väl hemma hos henne åt vi en supergod lunch (rekomenderas av Anna Skipper), Baguette med kyckling/curryröra + grönsaker.

Vi har kollat på alla Big Brother avsnitten, druckit kaffe.. och såklart GYMMAT! Vi var helt slut när vi kom hem där ifrån. Fan va vi körde hårt!!!
Till middag gjorde jag korv med stuvade makaronen till Tim, medans Ida tillagade Tacos till oss.

Nu ligger vi som två döda åsnor i soffan och kollar på Spårlöst. Jag ska snart slänga på mig en ansiktsmask och njuta av kvällen och min ledighet.

Imorgon ska jag och Ida upp kl 07.00 eftersom att Ida tydligen har bokat tvättstugan. (Hon vågar inte gå ner i källaren själv, så jag måste offra min sovmorgon), sendan ska vi äta våffelfrukost och där efter dra oss till Stockholm för shopping!


Tack för mig! PEACE OUT.


update

Hej snyggingar. Uppdateringen har varit usel på sistonde. Jag har varit sjuk och inte orkat helt enkelt, ovanligt?nej. Idag har jag varit sväng till stora syster i rimbo på en fika. Jag har sprotlov nu, så imorn ska jag hyem till henne  och färga håret sen på tisdag åker vi till stockholm och shoppar. Juste jag har sökt gymnasiet nu, jag sökte till tre olika skolor fast samma program, barn och fritid.I can´t let go


söndag.

Hello söndag. Har precis tittat på mitt älsklings program, Solsidan. Snart börjar big brother. Något har hänt med min design, vet inte var headern har tagit vägen..


- jag och mina favvo tjejer


Just a small town girl, livin' in a lonely world.Dagens plan. Umgås med familjen. Dagens vill. Att det ska bli sommar. Dagens klädsel. Stickad tröja och tights.
Dagens humör. Fundersam. Dagens tankar. Allt det ska bli sommar, på sommarn är allt bra. Allt.   

Så där har ni en update. Ha en bra dag världen.


The notebook.

i'm in love.


ge mig sommar du där uppe?

fan vad jag hatar vintern. Allt är skit med vintern. Allt.
Just nu sitter jag och drömmer mig bort när jag tittar på bilderna ifrån turkiet.Robert Pattinson

Hej vänner. Just nu sitter jag och dregglar över Robert Pattinson, bara så ni vet.
Min dag har sett ut såhär..
Deggat runt hemma, Gymmat, datan. Rolig dag va?
Men ikväll är det solsidan, och efter solsidan blir det att titta på Takers igen. Hihi.
Takers- hej snygging :)

En förjävligt bra film. Fem av fem toasters.


Update.

Hejhallå. Jag har sugit getarsle på att uppdatara denna vecka, jag har varit så stressad av nationella proven vi hade i tisdags&torsdags. Men nu är jag tillbaka! Proven är gjorda och jag lever..
Iallafall igår blev jag hemma ifrån skolan pga att vi var in snöade! Kaos. Men inga sura miner för det, tvärtom! Det var jätte skönt. Det ända negativa med det var att jag och Ida kunde inte åka till stockholm och shoppa, med det blir på onsdag istället!
Igår fotade även Kajsa oss. Så tänkte lägga upp en bildbomb right now. Då får ni se min nya hårfärg också!
Hår.Färgning.Ska.Ske.Nu
sjukling här.

Hej, jag ligger hemma och är sjuk. Har varit et i två dagar nu så har inte orkat uppdatera.


- Matilda&Mathilda <3