Love is friendship set on fire.

Hellu, har precis dushat och ligger nu i sängen och lyssnar på Ellie Goulding & Erik Hassle - Be Mine.
Imorgon ska jag till uppsala ihopp om att hitta en balklänning!

Bjuder på en till bild ifrån grekland innan jag säger godnatt.


- Volleyboll är kul

Renoverar

Hej vänner, tänkte återta uppdateringen på denna blogg igen. Har varit väldigt dålig (ingen alls) uppdatering.
Men iallafall idag har jag förberätt inför renoveingen här uppe på övervåninen. Jag har rensat rummet brevid mitt så man kan ta bort väggen emellan rummen, tagit ner saker på väggarna så man kan måla väggarna. Jag har också ställt in två hyllor/byrårar i min walk in closet, jag har rensat vardagsrumet/allrummet på övervåning, även toaletten har jag tagit ur allt ifrån! Ni förstår det är bara jag och min storebror som bor på övervåningen så vi ska göra om här upp och eftersom han aldrig är hemma och bryr sig inte så ska jag få bestämma hur allt ska vara! För man kan säga att hela övervåningen är min förutom hans rum ;)

Nu ska jag äta en god middag med min älskade familj eftersom det är morsdag!


- första bilden ni får se ifrån Kreta 2011

Min mamma <3


Judgement day - 21 maj

http://www.expressen.se/nyheter/1.2438070/profeten-nasta-helg-gar-jorden-under

Tror ni på gubben? Själv tror jag inte på en gammal scenil 89 åring som läst bibeln och listat ut det... Inte så trovärdigt. Och det blir ännu mer otrovärdigt när han sa samma sak 1994 och jorden har ju levt vidare..

Hemma!

Nu är jag hemma igen, har massa att skriva om. Har inte tid nu ska hem till min efterlängtade vän Lisa och ringa ett par samtal till andra vänner jag saknat otroligt mycket!

Grekland dag 7.



Inatt sätter vi oss på planet hem till sverige!



Grekland dag 6.







<3

Grekland dag 5.






- Idag drar min klass till polen!

Medans jag antagligen ligger och steker på stranden ;)


Grekland dag 4.




- Turkiet 2010

Grekland dag 3.





- Turkiet 2010. Bilder ifrån grekland kommer när jag är hemma!

Grekland dag 2.




- Jag i turkiet 2010.

Grekland dag 1.





- jag och lillasyster i Turkiet förra året!

Arlanda!



17.00 - Nu går jag på planet till grekland! Nu ska jag sitta på det här planet i ca 4 timmar, så har laddat upp med musik och tidningar! Jag kommer saknar er vänner! Ses om en vecka!






din länk bitch.

www.idaaengstrom.blogg.se

<3

Äntligen klar

Nu är äntligen allt färdig packat. Jag kom precis hem ifrån skolan, vi ska snart åka inte till norrtälje och hämta mamma och sedan dra oss mot arlanda! Jag kommer sakna er alla jätte mycket!




Mot Skolan..

..och sedan vi Lunch mot Arlanda, vid arlanda mot Grekland!

Testing.


Grekland imorgon.

Hej vänner. Imorgon åker jag till grekland, jag är lite små stressad måste hinna packa allt jag ska ha med mig, städa mitt rum, fixa så Martin inte kan komma in i mitt rum och ha det som pökrum till sina kompisar eller fyllecell, och jag är framförallt stressad över att jag kanske inte kommer hinna träffa alla jag vill träffa innan jag drar imorgon! Måste fortsätta packa, update later!


Kärlek


- Jag och världens bästa när vi spelade tennis i lördags ♥ Jag älskar dig vännen!





today

Idag är den den sista hela skoldagen jag kommer gå innan grekland. Så igår bestämde vi oss att ta en pizza till lunch som en liten avskeds lunch. Idag kommer också en man ifrån andra världskriget till skolan som ska berätta om sin tid i ett krigsläger. Och så har vi matte-nationella. Wish me good luck!

 


Rimbo

Hej vänner! Vilken dag detta har varit!
Tjafs med min superduper jobbiga/sämta klassföreståndare som inte kan informera oss om att det var plojfoto idag. Skjus hem av biträdade rekton, slänga ihop en utklädnad, åka till riala och svensboda föratt hämta mer kläder. Jag och Lisa klädde ut oss till två djävular! Tur att vädret iallafall var med oss idag! Just nu sitter jag i rimbo hos min storasyster. Ska sova nu, puss!


twister






- Nu drar vi och gymmar!

Sunglases!




vilket fin väder vi har! Nu ska jag till skolan och efter skolan gymma! Bye babes

En avskeds drink.

Igår hade jag en jätte mysig dag men min bästevän Amanda Möller. Vi spelade tennis, åt och drack gott, umgicks med trevliga människor! Ja vill meddela att jag drack Cola till maten, jag trodde jag skulle ångra mig! Men nej jag är fan glad att jag gjorde det, jag lever bara en gång. Cola är den dryck jag njuter mest av, varför ska jag då unvika att dricka den? Nej tur att Amanda bad mig ta en avskeds cola innan jag drar till grekland nu på torsdag! Bilder får komma när hon skickat dem till mig!


- du betyder obeskrivligt mycket vännen!


onepiece.



- Denna sköna sak är jag nu ägare till!

Antep.







Åt en jätte mysig middag med mamma, pappa och mormor på Antep. Just nu har jag det jätte tråkigt sitter hemma och spelar kort med två justinbiber-töntar, rolig fredag? KILL ME!

Resturang.

Ikväll blir det äta på resturang med Mamma, Pappa och världens bästa Mathilda Norman. Det ska blir riktigt mysigt!
Sen senare ikväll ska vi åka ut med moppen och möta våran fina vän Lisa och sedan kanske dra till några killar i klassen lan. Haha! Mitt liv rullar på så jäkla bra nu för tiden, jag är otroligt lycklig!


Fredag

- Hello, kom precis hem ifrån en lite anorlunda skoldag och sitter just nu med min största drog för tillfället, kaffe.
Som ni vet var det 60-tals tema i min skola idag, dagen till äran hade jag, Lisa och Mathilda rött läppstift! Det var bilder på lärarna under 60-talet, och tro mig några av dem var riktigt fräsiga under sina unga dar! Jätte roligt att se faktiskt. Under B-engelskan var det verkligen 60-tals tema, innan vi fick sätta oss på stolarna var vi tvunga att ställa oss bakom och säga godmorgon fröken osv. Och man kunde få en guldsjtärna om man var duktigt, jag fick en faktiskt! Men lite sur, fredrik fick två.

Sen så gjorde jag en jätte viktig ändring på mitt gymnsieval! Jag har ju aldrig varit och pratat med våran studievägledare, men idag så gjorde jag det! Och tur var det! Som ni kanske vet kanske jag inte blir godkänd i matten, och man måste ju vara godkänd i dem tre grundämnerna matte,svenska och engelska och 5 ämnen till för att komma in på ett gymnasie. Men så berättade Studievägledaren att man kan välja barn och fritid och att man ska jobba upp högstadie betyget i ett ämne och man inte klarade det i 9an. Så på det sättet slipper man sommar skola eller i västa fall gå om! Känns grymt!




Dagens.





taxfree.

Jag och mamma satt och betällde lite varor ifrån taxfreen nyss. Det blev clean warm cotton som min fina vän Amanda har visat mig. Hoppas de är okej att jag beställde den babe!




Idag är det precis en vecka kvar till vi åker!


60-tals tema.

Imorgon fyller Länna skola 50 år. Så imorgon är det chill dag. 60-tals tema ska det vara i hela skolan eftersom den grundades på 60-talet. Det ska också bli levande musik, 50 meter rulltårta ska bakas och sedan ätas. Lärarna ska klämma sig i sina gamla 60-tals kläder och spraya upp frisyren. Bilder ifrån skolan och lärarna under 60-talet kommer tapetseras över hela skolan.


Sjukmode.

Hej vänner. Idag hade jag nationella-matte. Det gick inte så bra tror jag. Men får hoppas på det bästa! Jag gjorde mitt bästa och det är det viktigaste. Efter nationella åkte jag hem för jag har gått och blivit jätte förkyld och sjuk. Så har bara legat och sovit, ätiti middag och nu sitter jag här.


- just nu lysnar jag på Håkan Hellström. Han ska ju till grönan den 9 september.

DESIGN!

NY DESIGN GJORDE AV mig ( matildas syster )
Kolla gärna in min blogg!
Kram!

Jag älskar dig.


Snö i maj? Nej tack.



- hello. Fyfan det kändes inte bra att vakna imorse när man såg hur det snöade utanför fönstret. Jag som hade redan satt upp en outfit för dagen, men det var bara att skita i den och ta på sig något varmare. Men som tur är ligger inte snön kvar på marken! Men sov så jäkla dåligt inatt, jag har sånna sömnproblem ska ni veta, berättar mer om det sen, nu vill jag att lilla syster fixar min design!

BB


Måndag och Ledig.

Hej vänner, gick precis med Mathilda ner till bussen. Idag är det måndag och sista dagen på påsklovet. Idag ska jag städa mitt rum och dra in och gymma! Så ser min dag ut.

LOVE.


- jag och min fina vän Lisa! Onepiece.

Grill-mästarn!



Hej älsklingar. Igår så drog jag ju till Lisa och grilla och hade det tervligt med trevliga människor!
Jag av alla fick jag bli grill-mästarn! Haha det blev bränt kött severat med potatissallad! Men ingen klaga, eller?
Juste jag spelade Fifa-fotboll igår också, fyfan vad svårt det är! Det ser ju så lätt ut men det är fan jätte svårt att skjuta på mål. Och när vi spelade kubb ska vi inte ens tala om.


Gårkvällens.

Valborg-outfiten,Facelooken.