Röda läppar?

Ska man kanske köra på röda läppar ikväll? hmmm? Kanske ska testa för engångs skull, det skadar ju aldrig att prova!





Nu ska jag sminka mig! Ha en fin kväll!

valborg

hej vänner updateringen på denna blogg har ju varit nere på botten men tänkte ändra på den onda cirkeln här och nu! Idag är det valborg och jag ska fira den med en grillkväll med fina vänner! Tyvärr är jag lite kraslig men får ta en verktablett och tänka posetivt! Hoppas ni får en grym valborg!

I want to start a fire
I wanna burn tonight






Kvällen outfit kommer väl kanske upp senare, måste bara hitta rätt outfit!

ett ord. VG!

Det är inte klokt, jag fick veta mitt resultat på nationella-biologi idag. Jag fick VG, det är inte klokt! Det är mitt första VG i ett såkallat "plugg" ämne, jag har redan ett VG i bild men det här är så mycket större. Nu visar det sig verkligen att hård träning och bra vänner som pushar mig ger bra resultat! Nöjdare tjej får man leta efter.
Juste vi hade svenska nationella prat idag, det gick också grymt bra!

När jag endå håller på att skryta kan jag väl berätta också att förra veckan när jag var med Lisa så red jag på hennes häst Verona som är 1.61 i mankhöjd(?). Skit läskigt, men efter ett tag fick jag väl lite kontroll på hästen..? Haha hoppade över diken och höll in hästen när det kom bilar. Plus matade hästen med knäckebröd, Lisas lillasyster Signe tog kort på en stolt Matilda som ger hästen bröd!


- kolla in nöjdar-leendet.

Ska ta moppen senare och träffa min fina vän Lisa!

AMAZING!

Fyfan vad skönt nu är engelska nationella klart! Idag hade jag sista delen - prata i grupp. Det gick jätte bra för alla i min grupp - Ida, Mathilda och jag. Fan vad grymt tjejer! jag är glad.





Godmorgon!



Min vän Amanda gjorde mig sällskap i natt, hon har åkt till skolan och det ska jag också göra snart!

En månad kvar.

Hello. Kom precis hem ifrån gymmet och har ätit middag nyss.
Idag har jag varit i skolan, hade Musik provet. Tror faktiskt att det gick grymt bra! Där emot hade vi ett övnings-nationellt prov i matte i måndags som man fick tillbaka idag för att se hur det gick. fyfan säsger jag bara! jag fick 7 av 18 möjliga poäng. Det är inte klokt hur dålig jag är på matte, jag har alltid haft svårt för matte. Men måste öva häcken av mig om jag ska klara det riktiga nationella-matte proven. Wish me good luck!
Efter skolan åkte jag in till norrtälje för att möta upp min fina vän Amanda. Och efter en härlig stund med den fina bönan så drog jag till gymmet där jag möte upp Sarah och mamma!

Precis en månad kvar tills jag åker till Grekland idag!


- Martin, Sarah, Jag, Tim och Ida, turkiet 2010

Dagens outfit/facelook.




Imorgon.

Kom precis på att vi har musik prov imorgon.. Fan.
Imorgon har också min fina vän Amanda Nationella i svenska, Lycka till nu tjejen jag vet att du klarar det! Du är grym, glöm aldrig det!

Imorgon ska jag också träna, och innan träningen vara med Amanda!


Clothers.








Garderoben.

fyfan vad trött jag är. Har knapp kommit halvvägs med att vika in kläder i den nya garderoben. Menb tror jag forstätter imorgon för orakr inte mer ikväll. Men har iallafall tagit kort på den nu så ni kan se ungefär hur det ser ut. Och OBV den är inte klar, tre hyllor till ska upp och en stång.



- under den här stången skas den andra sättas upp.

- på kort väggen ska tre hyllplan sättas upp.




Dagens outfit/facelook.

Dagens outfit: Jeansshorta, vitt tub-linne och svarta lite glansiga leggings.
Accesoare: Klocka, tre armband.
Facelook: Vågigt hår, gamla vanliga make upen.




sorry, igen.

Hej vänner. Jag vet att jag lovade att lägga upp bilderna på klärdena jag fick med mig hem ifrån uppsala. Men jag har faktiskt en bra anledning till varför jag inte gjorde det, jag hade inte tid förstår ni! För jag har fixat min walk-in-closet!!! Hela dagen igår fixade jag och lillasyster med den, Tack för hjälpen Lillasyster!
Den är inte riktigt klar, ska sättas upp tre hyllor till och en stång. Men gud så fint det blivit endå! Ska lägga upp för och efter bilder så fort lillasyster kommit hem och kan fota garderoben! Så kommer ochså bilderna ifrån shoppningen! 

Ska också berätta att jag och lillasyster fick en fotoskrivare av mormor igår, Så håller på skriver ut bilder för fulla muggar här hemma. Har redan skrivut ut 5 bilder till garderoben. Meen mer av det får ni se senare när bilderna på garderoben kommer :)





Ha en fin dag!

God morgon mina kycklingar.

Godmorgon på er. Igår var jag i uppsala med min familj och shoppade med mammas och pappas bekostnad. Haha. Jag fick med mig lite kläder som jag ska ha med mig till grekland, och så en av dem två bikinisarna jag visade er förut. Den andra av dem var slut, så ska titta i norrtälje om dem har den där! Tänk det är bara en månad kvar tills jag åker, Resväskan är redan framme ska ni veta! Men jag kan ju inte börja packa än då blir kläderna äckliga.. Men jag ska äta frukost nu, men blider på det jag köpte kommer lite senare! Ha en bra dag!


Mot uppsala!


den lovade uppdateringen.

Nu kommer äntligen uppdateringen jag lovat sen i måndags.
I måndags var jag somsagt vhos tandlärkarn. Tandställing den 24 april. Inte så kul , men det behövs. Och jag får försöka tänka framåt. Tänk vilka fina raka tänder jag kommer få. Nej fortfarande lika negativ till det.

Sen så drog vi ju till derbyt jag, Amanda och Annie. Fyfan vad roligt vi hade! Efteråt var man helt slut! Vi måste göra om det tjejer!


Haha tänk att det tog så lång tid för mig att ge er den här lilla uppdaterigen.


Ser ni vilka läkerbitar som gömmer sig bakom maskerna?

Inget att läsa.

Detta är inget inlägg värt att läsa, det är bara jag som behöver skriva av mig.

Jag har nästan alltid sagt att be en människa dra åt hevlete är någ det västa man kan säga till någon. Framför allt om det är en vän eller nått likande. Vill man verkligen att en vän eller någon man älskar/älskat ska dra åt helvete? Vill man att en person man delat många roliga saker med ska gå och dö?  Jag tar det jätte hårt om någon ber mig dra åt helvetet, det är inte en sak man bara slänger ut sig enligt mig, och det är inget man ska tycka tex under en periond när man bråkar med någon. Om man säger det ska man mena det till personen det ska inte vara en sån sak som man bara tycker ibland.
När någon jag älskar ber mig dra åt helvetet blir jag helt tom. Jag får så mycket känslor inom mig, Ilska,besvikelse,sårad och framförallt menar denna personen det den säger vill den verkligen att jag ska gå och dö?
Den här personen som jag trodde älskade mig, gör den verkligen det eller har den bara spelat? För vem fan ber någon man älskar dra åt helvetet? I mina ögon finns det inte att man ber en vän dra åt helvetet.

En annan sak. Jag är en otroligt ärlig person om jag misstänker eller ser att någon jag bryr mig om håller på med någon dåligt eller håller på hanma på fel väg så måste jag göra något eller säga någoet till den personen. Så funkar jag, jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om inte jag försökte stoppa något hemskt ifrån att hända någon jag älskar. Och jag avgör ifrån min synvinkel och det jag hört och sett, ifrån mitt perspektiv. Och jag behöver inte ha rätt. Jag kan ha fel uppfattning om saker, men jag har ändå försäkrat mig om att det inte är något då. Jag skulle aldrig kunna leva med att jag misstänkt att någon hemsk kommer hända och inte gör någonting och det hemska vinner.
Jag har aldrig gjort något med avsikt att såra någon, tvärtom för att se om jag kan hjäpla till eller något likande.
Jag är redo att ta smällen om det jag påstår till personen inte stämmer, för någonting har ju ändå fått mig att tror det om den personen. Och jag vill att personen inte ska ta det fel utan att den ska förstå att allt jag sagt eller gör är för dens bästa.

Men en smäll jag inte var berädd på var.. Dra åt helvetet.



Mjukisbyxor = en sjuk Matilda.



Nu ska jag ta mitt arsle till skolan för att skriva Nationella i engelska. Efter Provet hämtar Martin mig.

Jag orkar inte.

But I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain,
Can you tell me how I can make a change
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray..


Imorgon måste jag till skolan även fast jag är sjuk, har nationella i engelska. Jag har aldrig mjukisbyxor i skolan ska fan ha det imorgon bara för att. Är man sjuk så är man.


sjuk.

Hej finisar, uppdateringen har varit på botten dem senaste dagarna. Har forfarande inte berättat om derbyt och annat skit som hänt. Men kom nyss hem ifrån skolan, mår illa. Har snott Martins mysiga onepiece, hoppas han inte ser detta. Men tror han kommer göra det. Men jag är faktiskt sjuk då får man sno andras grejer som får en må bättre. Bloggar senare, ska sova.




What are words



Vilken kille, vilken röst. Jag ryser i hela kroppen när han sjunger, och det som gör ännu finare är att han sjunger till sin fru som utsattes för en olycka och blev handikapad. Kärlek.

still alive.

Heeej äsklingar! Ville bara säga att jag lever, fast är dödstrött. Överlevde derbyt igår iallafall, haha! Det var jätte roligt verkligen.
Men återkommer till det ikväll för är i skolan nu och måste jobba, och efter skolan åker jag och gymmar med Mathilda. Så ni får en uppdataring ikväll.


Taggar inför derbyt!

Hej älsklingar jag är jätte glad för imorgon är det måndag och jag, Amanda och Annie ska på Djurgården-AIK!
Så jäkla nice, jag åker in till norrtälje direkt efter skolan vi kanske fixar oss lite hemma hos Amanda sen drar vi in till stan och äter på någon resturang. Och sen titta på matchen!! Kom igen nu AIK!

Imorgon bitti ska jag till tandläkaren också, det går nog bra :)  
Ikväll är det bigbrother också, vem tror ni åker ut?

typ såhär uppspelt är jag.


- man ska bjuda på sig själv, right?

I'm in love.



Jag och Tuddeponken



jag och min pälskling.

Lördags kvällen.

Lördags kvällen tillbringade jag med två fina tjejor, Amanda&Josefin!
Vi hade det jätte mysigt, en kväll med mycket snack och härliga skratt. Haha Mathilda Norman trodde jag ätit godis och druckit läsk när hon såg inlägget om att vi skulle gå till hemma kväll och köpa godis och hyra film. Men nej jag åt inte godis det var Amanda som köpte godis. Jag äter ju inte godis eller läsk, haha!




Ikväll ska jag bara chilla och verkligen ta hand om mig själv, ta en låång dush, andsiktmask, osv. 
 


yey

kajsa är bäst

bloggrape by kajsa.

Boom Boom Boom let me hear you say hayho



Haha, denna brud bjöd båda mig, Amanda och Josefin på mycket skratt igår alltså. Hon sitter själv i sitt rum och sjunger och dansar och tycker hon är jätte bra, men i själv verket låter det förjävligt. Efter att ha titta på alla hennes videos kom vi överns om att hon måste vara psykist störd eller efterbliven. Eller så ger hon inte upp sin karriär som bli en artist? Vad tror ni?

Det går tyvär inte att lägga upp videosar på min blogg för tillfället, men här kommer länkar till några av hennes videos. Titta på dem, gör verkligen. Komihåg ett gott skratt förlänger livet!

http://www.youtube.com/watch?v=ViD0vfGIh50&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nUkMg1cDAME&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oBeBlrJxfLw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Nn1qz6T-dyA&feature=related

Bloggar mer gårkväll senare ska dricka lite kaffe och så, lots of Love!


hemmakväll

Nu ska vi dra till hemmakväll och köpa godis och läsk, och hyra filmen Taken. Den är så jävla bra! MYS!


Dagens outfit/facelook.




Myskväll.

Hey. Ikväll drar jag hem till min fina vän Amanda. Vi ska ha myskväll och titta på någon bra film!
Först ska jag äta en god middag med min famlij, Fläskfile och potatisgratäng! Kan det bli bättre?
Mathilda har åkt hem, och jag har faktiskt städat mitt råttbo till rum, haha! Det var väl allt? Slänger upp en dagens outfit snart :) och kanske jag bjuder på lite bilder på mig och Mathilda.

Nu ska jag hjälpa min mamma med att laga mat, puss!




- lite sådär små charmiga bilder.


Mathilda Norman gästbloggar

Tjenare alla glada och mindre glada människor, Mathilda Norman här! Nu är det så att jag ska gästblogga lite här. Så nu kör vi! Ja vi är nu dårå hemma hos Engström, vi har precis proppa i oss massa goda och onyttiga saker. igår kväll bjöd matilda på riktigt bra sång...? Applåder till henne, tycker verkligen hon borde söka till idol! Nej men annars är det bra, vi har föresten fixat en blogg till men eller de var Tilda som fixa den. Hon tycker jag ska börja bloggar varje dag 24/7 då är de väl bara att lyda henne. Hon får alltid som hon vill!

Min blogg www.normanmathilda.blogg.se g åin och kolla vetja! Fast har inte fixat en design än! Men kommer snart! :)

Våran klass ska dårå skicka till Polen den 17te maj, Det suger att Matilda inte kan hänga med dit eftersom våran skit skola bokar resan när hon är i Grekland....




- Tilda&Hilda

PEACE OUT!


God morgon.

God morgon på er mina sockertoppar!

Idag är det ingen vanlig dag idag är det min pappas födelsedag, hurra hurra hurra!
Fick gå upp tidigt för att ge han frukost på sängen och en present, en kaffebrygare.
Just nu är det massa släkningar här och fikar. Jag och Norman har tagit väääldig många fina webbcambilder som ni kommer få se. Men nu ska jag gå ner och hämta ennu flera goda bakelser! :)



- Undra vem jag ärvt min pajas style ifrån?

Jag älskar dig papi :)


coffee my big drug.



Chill, Kaffe, Packing, snart ska vi åka hem till mig och äta middag. Ikväll kanske det blir att dra ut med moppen.
Vi ska troligtvis dra hem till Lisa och träffa henne och Theodore. Ska också slå en pling till våran vän Rosanna om hon kanske vill hitta på nått :)  Full rulle.

Mathilda Norman.

Tjeena snyggisar. Sitter just nu hemma Hos Mathilda, hon ska packa ihop lite kläder sen åker vi hem till moi!
Nu ska vi ta lite mellis, updaterar senare!




Dagen facelook/outfit.