Jag vet vilket gymnasium jag ska gå nuuu!



på hogwarts såklart ;) höhö

Harry potter freak? Hell yes.

Jag har alltid sagt att jag inte tycker om harry potter filmerna. Det kan ju bero på att jag då bara sett 3 av dem, men nu när jag sett alla utom Harry potter och dödsrelikerna så har jag gått och blivit helt galen i harry potter, då menar jag galen. Jag vill titta på filmerna om och om igen, min nya hobbie när jag sitter vid datan är att titta på youtube klipp om harry potter. Crazy. Jag längtar ihjäl mig tills jag och sarah ska gå och titta på harry potter och dödsrelikerna! :D

Juste.. Är det bara jag som hejar på Draco Malfoy?


jag vill bara berätta en viktig sak.

Jag saknar min bestis.. :(




Dagen.



Tjena puddingar!
Idag har jag varit i stockholm på gymnasiemässan, har verkligen panik vad jag ska välja! Men jag vill helst gå i stockholm, Jag vill bort ifrån norrtälje. Det du inte vet om dig själv vet alla andra - hej välkommen till norrtälje!
Nej så hoppas jag hittar nått jag verkligen vill gå på. Dagens sjukaste händelse på mässan idag var när jag och Mathilda skulle in på damernas, den fösta synen som höll på skräma livet ur mig eller jag blev otroligt chockad..
- En mörkhyad skit stor transa står framför spegeln och fråsgar sin kompis om hon kan dra upp kedjan på hans/hons/dets klänning! Rosa lösögonfransar hade han/hon/det! Haha jag har verkligen inget emot transor, verkligen inte men man blir ju lite chockad när en står inne på dam tolaletten!


Me and my love


hahah


Ida gästbloggar

Idag har jag(Ida), Matilda, Tim, Nina, Martin och Sarah varit i Barkaby. Först kollade vi runt lite på Outlet och det fanns jättefräsiga skor men ingen av oss köpte några (ÅNGEST). Så vi ska åka en annan dag och troligtvis köpa :) Sen drog vi till IKEA och där var det KAOS!!! Men vi hittade lite där.

Sarah berättade idag att hennes vän som jobbar på Daisy's i Norrtälje, hade sett Kissie och hennes pojkvän där. Och hon käkade inte sallad som hon alltid sägs äta. Nej,hon käkade chickenbitsmeny! (intressant) haha.

Imorgon ska vi åka till Bro/Jakobsberg. Jag och Tilda ska gå i centrum och kolla om vi hittar något fint! (Matilda ska kolla om vi ser till Leo där) hahaha!

Men NU ska vi svulla godis! 101 kronor kostade de! Inte klokt :D



 LOVE


Gymma

hej. Idag efter skolan ska jag, Hannah och John gymma! grymt.
Som jag lovade er, jag håller på att bli häslosam! :)


Olle Hedberg - Free Fallin


3 bilder ifrån igår.

 


just nu har jag på mig en sån som är jäkla svårt att stava till.

andsiktmask?


- look like a vampier! mohaha.

idag serveras..

.. fläskfile inbakad i smördeg och potatisgratäng!

Mumsfilibaba!

Kaffe



Godmorgon på er!
Jag har precis tagit en välbehövd dush och sitter och dricker morgon kaffe. Sarah och Martin ligger och tittar på filmen Bolt. Dem är nog lite halvt bakis, haha! Dagen planer ser ut såhär, ta det lugnt.

Jag bloggar senare, bilder ifrån gårdagen kommer senare! puss

kväll

hej, jag har precis ätit en underbar middag me min familj. Sarah och jag stod för maten.
Hela dagen var varit jätteseg, Sarah och jag har legat framför tv'n och kollat på despretehousewifes.
Ikväll skulle jag igentligen till Lisa, det var tjejkväll där för hon fyllt år. Tyvär kan jag inte komma. Fan.. Men du får ha de så bra tjejen! <3
Ikväll så ska Martins kompisar komma hit. Sarah och jag ska försöka titta på Idol. ha det bra.

Två bilder ifrån förra tjejkvällen.



Detta lovar jag er!



Efter den här veckan ska jag bli lika nyttig som jag var förut.(hehe jag och sarah har precis köpt in massa godis.)
Jag ska sluta äta skitsaker och börja träna. Hannah, john och jag ska börja gymma nu efter lovet! Och jag ska börja köra på mammas motionscykel! Jag ska bli hälsosam igen :)

BLONT.





Bilderna är ifrån föra vintern.


Seg dag.

Gud vilken tråkigt och seg dag. Jag skjusade Sarah till bussen imorse, och nu sitter jag här hemma och segar. Jag har verkligen ingenting att göra som ni kanske märkt, har ju bloggat en hel del om turkiet. Det är kul att göra det för då tänker man tillbaka hur kul man hade där :)

Men nu tror jag att jag kom på nått att göra - GÅ UT OCH CYKLA PÅ MAMMAS MOTIONSCYKEL. Det kan behövas, måste börja träna igen. Ha det bra!


Dem tre bästa sakerna!

Dem tre bästa sakerna jag gillar med turkiet/vårt hotel.

1. chokladpuddingen till efterrätt på lunchen och middagen.

Jag åt chokladpudding mer än vad jag åt mat. Och puddingen på hotelet smakar inte som den här hemma :( Jag gillar inte maten där nere men choklad puddingen älskar jag.

2. Coca cola 24 timmar om dynget!


3. Sen gillar jag allt utom maten :)




fina.. hmm

Här kommer dem absolut bästa bilderna jag hittade ifrån turkiet...





haha, nej dem här är inte dem bästa. Jag har inte sett dem här förns nu. Man ska bjuda på sig själv right?


Ny kategori

TURKIET 2010. Så nu ska jag göra en massa inlägg om det :D


jag behöver brunhet.

Jag ser ut som ett vandrade lik. Helt ärligt. helst skulle jag vilja åka utomlands, komma bort ifrån allt. Komma till solen och värmen. Det känns som det är det jag behöver. peace out!


- Jag&Lillasyster i turkiet i sommras.

Åh vad jag saknar turkiet. Bara för det ska jag lägga upp bilder därifrån!


Ni missade väl inte PENSIONNÄRSJÄVLAR?



Haha fyfan vilket roligt program! Favorit klippet ifrån första avsnittet - KLI I PÄLSEN!

sisters


- Jag~Kajsa~Ida

brunt med slingor

godkväll på er. Jag är fullständigt förbanad just nu, orkar inte gå in djupare på det.
Men imorn ska jag skjusa Sarah till bussen, sen ska jag hem och fixa lite saker hemma. Jag har också precis kommit på att jag tappat bort min mobil, inte bra. Får ta och leta fram den imorn!  Juste jag färgade håret i fredags, det blev brunt med ljusa slingor. Jag är faktiskt lite små sugen på att bli blond igen, fast vill inte försöra håret en gång till. Synd att man inte kunde trolla!


- gammal

en till sida för att få mer besökare!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ma-tiilda

Vill du ha mera läsare?



Bli medlem på denna hemsida isånna fall. :)

Jag orkar inte med sånt här.

Jag har kommit på att du beter dig inte normalt. Jag mår så fruktansvärt dåligt för din skull. Vart är din livsglädje någonstans? Vart är du påväg? Det är förns nu jag inser hur du beter dig mot mig egenligen. Du behandlar mig inte som en vän ska.

Amanda. Vad vill du få ut av detta. Om du vet hur dåligt jag mår över det som hänt varför försöker du mig att må dåligare? tro du att en sån här text får mig att må bättre? Och varför ska du skriva det på din blogg, jag mår redan piss tror du att jag orkar sånt här? Det låter som jag har självmords tankar i det su skriver, och det har jag verkligen inte! Vart tog din livsglädje vägen - Jo jag har livsglädje tro mig, men jag är nere, okej!
Och både du och jag vet att båda två av oss var dryga mot varandra innan det hemska hände. Sen att du orkade fortsätta bråka mpot mnig om det när jag verkligen inte orkade för jag hade andra saker att tänka på en att bråka med mina kompisar. Jag bad dig att inte hålla på tjafsa med mig, att du skulle vara där för mig isället för att vara sur och dryga. Vadå inte behandlar dig som en vän? Det är du som inte varit en bra vän för mig dem här dagarna. Och det vet både du och jag. Du ville inte finnas här för mig när jag hade det svårt, du åkte helldre hem och var med folk som var gladare än mig. Du ringer hit och frågar om jag vill att du ska komma, ja sa du kan komma om du inte tjafsar. Då blir du sur. Sen kom du igår för du antagligen kommit på att du ska ställa upp för mig nu. Men jag sa till dig i telefodnen att vi var tvunga att vara tysta för Martin och Sarah ligger och sover och Martin ska upp tidigt och jobba, du sa att det var okej. Sen när du kom verkade det som du hade glömt bort det så jag sa åt dig att vara tyst. Sen så var jag trött för jag sovit väldigt dåligt dem senaste nätterna. Du frågade om du fick sitta uppe ett tag till vid datan för du var inge trött. och det var okej för mig. Sen när jag ligger och sover börjar du klaga på lappan och skit, Och för jag inte orkade göra nått så började du lacka att jag var en sån dålig vän ochg skit. Så du åkte hem. 
Sen ringer du mig idag och skäller ut mig för att du åkte hem, att jag var en sån dålig kompis att du ska prata med din mamma så hon pratar med min. 

Snälla Amanda anpassa dig till det som hänt mig. Tänk dig om det var din Missan det handlade om då. Hade du pallat att jag höll på såhär mot dig? 

Ja jag vet att du kommer ringa mig efter du ser detta, men gör inte det. Som sagt jag pallar inte bråk just nu. Nu har jag sagt det jag ville ha sagt.  Du kan ringa när du fattat hur jag igentligen har det, för allvarligt talat dverkar du inte fatta hur det här känns för mig. Tack!


Hemmafruar

hej. För er som inte vet så bor jag, Sarah och Martin uppe i mormors hus, för hon är i spanien. Så jag och Sarah är riktiga hemmafruar nu. Vi städar, lagar mat. Och min största uppgift - Ta hand om katten. Idag har vi spenderat dagen med att titta på despratehousewifes.

Ikväll serveras Kyckling med pommes! Jag måste även säga att vi har gjort två super goda kladdkakor som vi ska bjuda på ikväll när vi bjuder upp mamma och pappa på fika.


- jag vill vara lika glad som jag var här.

HAHAHAH!


jag älskar dig.



Vila i frid älskade du. Jag saknar dig så jag dör.

Min älskade lilla bebis dog igår. Räkna inte med bra uppdatering.