Internet har varit sönder här hemma!

Hej nu är jag tillbaka på banan! Jag har ju bara bloggat ifrån Idas iphone för internet har varit sönder här hemma, men nu är det fixat som tur är! Jag tänkte lägga upp bilder snart ifrån dagarna ni missade

At bistro

HEJ VÄNNER! JAG SITTER PÅ UTESERVERINGEN BISTRO, HAR PRECIS DRUCKIT EN ÄLSKAD COLA. NU SKA JAG,IDA OCH TIM TILL RIMBO. BLOGG U LATER<3

ny design nästa?

i hate my design. Jag vill ha en stilren men ändå med färg om ni förstår vad jag menar. När jag kommer hem får jag väl börja testa mig fram. Men iallafall jag är i skolan nu, boring. have nor så mycket more to say!

lost.



Vart fan är min röda söta topp ifrån bikbok. Helt seriöst den är helt gone! Jag som gillade den så mycket.. Men det är som vanligt med mina kläder dem försvinner hela tiden, En tröja lägger jag där och en annan är hemma hos den. Jag tror jag vet vad jag behöver en kläd-hittar-robot! Någon som vet vart man hittar en såndan?   

i'm damn good on english.

tjenixen blogmixen!
Today i'm gonna take this "inlägg" on english. okey today i have ben in school, it was veryveryvery booooring.
when when i come home me and my mum bakeade little bullar, jummiiiiy! So now i have eat a lots of bullar, now i'm fat ;)  And juste today in school we haved häslokontroll, i got bad syn thinkte sicksister. She said to me.

sicksister - Matilda, you have to go too a optiker and get glasseyes.
Me - Never in my life!

And the sicksister thinkt that i am to stressad all the time, her råd to me was go a morning and a afternoon walk everyday. We får se how it gonna be with that. Because i'm damn morning tired.

hope u understand. if you not... THEN YOU ARE A SUCKER!

körlektion,Amanda

hejhallå! Idag har jag vart i skolan as vanligt. Sen vid klockan 2 skjusade mamma in mig till norrtälje för jag skulle på körlektion. Det gick väl hyfsat förutom att jag alltid glömmer stänga av blinkersen. Efter det var jag med min finafina vän Amanda, vi åt glass och gick och myste runt. Efter ett tag gick vi till hennes körlektion, där träffade vi Fanny. Så jag och fanny satt och övade på provet medans Amanda körde. Sen gick vi bara runt och chilla. Inget mer att tillägga älsklingar!

Pizzan time!




Tilla <3 Tiny

@Kajsa

hej bloggen just nu sitter jag hemma hos kajsa och är barnvakt åt gullungen Christoffer 7 år. Han och jag har precis byggt ett torn av klossar, jag har lovat han att ta kort på det. Vi har också precis tagir reda på vad våra namn betyder, mitt namn hade tydligen ett tyskt ursprung. Nu kom kajsa och jopseph ut ifrån rummet. Enligt christoffer har dem tagit snopp mot snippa eller så har dem fött barn, gullunge!

Nu ska vi beställa pizza, puss!

Går-kvällen,










Senare på kvällen la tyvär kameran av, det är väldigt synd det var då vi hade det som roligast. Då kom även Martin, Tim och sarah upp!

shopping rundan.

Hej, igår vet ni ju att jag var och shoppa, titta på fotboll, och åt hemma hos mormor.
Men ni fick inte se bilderna ifrån dagen, Så här kommer först bilderna ifrån shoppning rundan!





Om ni missat shoppingrundans outfit:



Så ska snart lägga upp bilderna ifrån kvällen hos mormor :)


På väg till Norrtälje..

HEJ BLOGGEN BLOGGAR IFRÅN IDAS IPHONE. VI ÄR IALLAFALL PÅ VÄG IN TILL NORRTÄLJE FÖR EN SHOPPING RUNDA:) EFTER DET SKA VI TILL RIALA FÖR ATT TITTA PÅ FOTBOLL OCH VID5 SKA VI ÅKA OCH GRILLA HOS MORMOR ! SÅ DÅ DÅ ÄR NI UPPDATERADE HA DET BRA !

Matilda är solbränd.


- röd som en kräfta

Tjäääna snyggingar! Skit tråkigt inlägg hejdå. :) :) :) i know you love it

jag vill bli blond igen.



Gud jag har fått ett blond ryck igen. Blond är ju min färg igentligen. Det ändra typ som hindrar mig är att jag inte vill förstöra mitt hår igen.

I need your love.

Oh, my love, my darling
I've hungered for your touch, a long lonely time
And time goes by, so slowly and time can do so much
Are you, still mine?
I need your love, I need your love
God speed your love to me

Lonely rivers flow to the sea, to the sea
To the waiting arms of the sea
Lonely rivers cry, wait for me, wait for me
To the open arms, wait for me

My love, my darling, I've hungered for your kiss
Are you still mine?
I need your love, I need your love
God, speed your love, to me





Norrtälje tripp.

HejHallå. Vart ska vi börja att berätta om dagen? Som ni vet drog jag och Hannah in till norrtälje, vi åt på donken och gick och tittade lite på stan. Nu har jag varit hemma ett tag, jag är rå trött. Jag har varit ute i solen hela dagen och det tar på krafterna. Ikväll får det bli en sten lugn kväll framför tv/datan. Finns det nått mer att tillägga för tillfället? nej tror inte det.


- jag och vännen min. Bilden är ifrån Amandas blogg, Och själva bilden tog på en utekväll för ett tag sen!

In school.

Hej bloggen. Idag har jag hört av min vän käre Jenny att det kommetr bli varmare än vad det var igår vilket är väldigt nice! Igår blev jag ju somsagt väldigt bränd. Hoppas på att få lite mera färg idag! Efter skolan ska jag och Hannah dra in till norrtälje på en liten tripp!

Matilda love sol!


- en bild på skolans inlogging ifrån förra sommaren på crossover!

 


Torsdags outa!


In the ghetto



Elvis är fan kung.

Iphone

HEJ BLOGGEN! JUsT NU BLOGGAR JAG IFRÅN IDas IPHONE SOM NI SER BLANDAR JAG STORA OCH SMÅ BOKSTÄVER PGN ATT JAG VAR INTE SÅ BRA PÅ DET HÄR ;) JAG SKA IALLAFaLL ÄTA kYCKLINGSaLLAD SNART SEN SKA JAG,IDA OCH  KAJSA DRA  OCH BADA, NICE!!! SEN IKVÄLL SKA JAG OCH DEN SOLBRÄNDA SNYGGINGEN HANNAH DRA OCH BADA:) JAG OCH HANNAH SOLA HELA DAGEN IDAG I SKOLAN , VI TVÅ ÄR JÄTTEE RÖDA;) MEN MITT JARHAR SOM TUR BÖRJAT LAGT SIG TILL BRUNT . MEN NU SKA JaG ÄTA , BLOGG U LATER ALIGATER!!!

jag har bestämt mig.

Jag ska bli bra på att updatera igen. Inte som det har varit dem senaste veckorna nått inlägg där och där.
Nu tar jag mig i kragen gottfolk. TUMMEN UPP!

Juste jag glömde en bild på mig ifrån sommaren 2009, men här har ni den :)


- då var man riktigt snygg


PIGMENT VAR ÄR DU?


- jag 2009

Shit vad fan har hänt med mitt pigment? Det här är jag förra året vi den här tiden det är nu. Jag är inte ens närheten av vad brun jag var på den här bilden. Och på den här bilden kom jag ihåg att jag skämdes för jag var så blek. Och ändå måste man tänka jag har en jävla blixt i fejan som förstör så mna inte ser hur jag igentligen var. Snacka om att jag skäms att gå så här blek jag går nu. Just nu har jag bara fräcknar mer än vad jag har på bilden. fuck mitt pigment säger jag bara. Jag kan inte ens beskriva min ilska..

gamla sommar bilder 2009.

Bilder ifrån i sommras jag hittade på Martins data. Fan vad jag vill bli blond när jag ser bilderna.












nyDushad.

hej bitches. Här sitter jag helt ny dushad etfrer att varit ute på en lite promenad i detta sköna kvällsväder!
Nu är det sommar gottfolk, det gör mig så jäkla lycklig. Okej mer om dagen, Idag på rasten drog jag, Hannah och Kajsa + några fler ner till sjön som ligger nära våran skola. Vi badade, skit skönt var det.(men mitt första dopp var i lördags med kajsa. NECKADE!! ) Ja sen fick jag panik när jag kom på att jag hade körlekiton halv 2 och skulle åka klockan 1. När jag kom på det var klockan 5 i 1. Shiit ringa ida och fråga om hon var på väg för att hämta mig, som tur var var hon ju redan på väg.
Men efter ett tag ringer hon, BILEN LA AV!!! Men som tur var så kom Martin och körde in mig. på körlektionen skulle jag köra i trafiken, panik! Men det gick väl bra bara att jag råkade kör med blickersen på ett tagg. Efter moppekursen drg jag&Kajsa + några andra till malmen för att bada. Det var as nice.


Okej nu blev det väldigt långt, same shit.

God morning sunshine!

Hej bloggen, har varit förjävligt dålig på att blogga under dem senaste dagarna. Det kan bero på flera saker, jag har gjort så mycket satt jag inte har haft tid eller att det är så jäkla fint väder så jag pallar inte sitta inne och blogga vi en data?
Men iallafall igår åkte jag och Hannah i till norrtälje, vi han göra rätt mycket ändå. Sola, små shoppa, leta mjukglass. Tyvär hittade vi ingen mjukglass... Alla maskiner var typ sönder :O Men vi åt annan god glass. Intressant va? ;D

Nej nu måste jag verkligen börja jobba, har inte tid att sitta här och blogga när man har fyra IG i ryggen som måste bli godkända på 16 dagar!

ska absolut köpa


Gårdagen..

Igår åkte jag hem till kajsa, vi drog till skutan, där träffade vi philip och Hannes. Senare på kvällen höll vi alla på dö av skräk. Det var den värsta kväll i hela mitt liv. jag har aldrig varit så rädd! Men tillsut tog vi oss hem med pappa. Kajsa och jag låg på varandra i natt för vi var så rädda. Ja sen idag har vi varit med philip&Hannes igen.
Tyvär orkar jag inte skriva om det i detalj nu vad som var så jävla läskigt, men får göra det nån annan gång, för nu ska jag titta på skräk film med Sarah&Martin.
Men nu har ni fått en liten update om ondags-torsdag.

- bara för min älskling tycker den är fin, själv tycker jag den är förjävlig.

Juste falskpost!!



- skrivet i eroni, haha

Ja ni ser ju, jag och kajsa gjorde flaskpost när vi var på picknik uppe vid sjön. Hoppas någon i denna värld förstår vår humor ;D

- Hej jag är snygg


Mys-picknik







Bild 1; Kajsa
Bild 2; Jag
Bild 3; Jag
Bild 4; Jag
Bild 5; VATTEN :D

Dagens outfit i dåliga bilder.



; nya jackan & tröjan :)

SÅ nu har ni fått lite bilder ifrån dagen, nu ska jag faktiskt ta mig ett lite träningspass ;)

Nytt i garderoben


Bikbok 399:-


Bikbok 299:-


Gina 349:-

Dem här tre plaggen fick jag med mig hem från täby igår, jag är väldigt glad att jag hittade jeans jackan har letat efter en ett tag nu! Men nu måste jag dra till skolan, seu!

Ett snabbt inlägg

hej jag har jätte bråttom, ska åka till täby c. och shoppa. Men idag har jag varit på första övingkörings lektionen, det gick väl bra. Men hörrni jag bloggar när jag kommer hem istället :)

ett snabbt medelande

- MIN ÄLSKADE MOBIL FUNGERAR! I'M SOOOOO HAPPY!

Bilder ifrån konfirmationen








- ursäkta för bilden, men det var min andra outfit :)





Det får räcka med biler för tillfället!

Konfirmation

Äntligen är det lugnt här hemma, det har varit folk här och fika för idag konfirmerades jag.
Allt gick väl rätts så bra, jag gjorde lite små missar på själva konfirmation-gudtjänsten. Men det kan jag skriva mer om sen. Men jag fick iallafall massa fina presenter,massa pengar, Och min döde gudmors konfa grejer. Gör ett eget inlägg om det sen också.


- jag skit nöjd. Detta var då kyrk-outfiten ;)

Ska välja ut bilder jag ska lägga ut här nu, så snart kommer en bildbomb :D

Fan vad jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hitta en cykel.


- jag på pakethållarn och trappar, Ida gående och styrade.

Ida&jag kom på ett nytt sätt att cykla på nyss när vi var ute och gick. Vi hittade en cykel längs vägen och började vår nya cykelstil. Kom ihåg vart ni såg denna stil först... we dont want wannabees! ;)

Nu ska jag och Ida testa hennes nya locktång, ni får se resultatet senare mabye?

Mamma är snäll.

Min mamma har köpt en stor cocacola till mig, bara för jag är så gullig :)


- me and my love

Nu ska jag gå ut och gå med min stora syster, och snacka om min stördaste lärare varmkorv!


en olycka har hänt med min älskling.

JAG HAR RÅKAT TVÄTTA MIN ÄLSKADE MOBIL!!!!!!!!
Hur lycxkas jag hela tiden? Det här är cs 4 gången jag gör detta misstag att glöma ta ur mobilen ur fickan innan jag lägger dem i tvätten...suck.


- Kom igen älskling, vi kan klara det hääääär!!!!!! :'(

Have been sick.

Hej bloggen, nu är jag frisk och tillbaka på banan! ;)
Jag har legat dö sjuk ifrån onsdag-Torsdag, Jag åkte till skolan helt som vanligt på onsdagen men efter knappt halva dagen åkte jag hem för jag hade världens kramp i magen! :S jag var helt handikappad, orkade inte ens hämta en film.


Men Idag var jag i skolan, det första man möter är en storleenade kajsa med fullfart mot en och ger en världens bamse kram, hon är så gullig! 


- Dagens outfit.


- Onsdagens outfit. 
 
Blogg u later!


En-dag-som-bonde

Emma och Amanda åkte hem, och jag och jossan fick den brillnata idean att kl'ä ut oss till bondar och åka upp till en gård där dem har får. Så det gjorde vi.








En kväll vid gunnsjön.


- Amanda&Jag

I lördags så spenderade jag kvällen uppe vid gunnsjön med Amanda,Emma och Jossan.
Det var jätte mysigt och roligt. Vi små fikade , skrattade pratade skitsnack. Sen drog vi hem till mig och "sov".
HAHAHAHAHA!!

Juste jag åkte ju hem ifrån Hannah för att jag skulle åka in till Amanda på morgonen och köpa saker till kvällen. Hela morgonen försökte Amanda&Jossan få tag i mig. Sen när jag väl hade vaknat och sett hur dem hade försökt nå mig ås ringde jag upp.

Amanda - Äntligen ringer du försvunna kvinna, jag var skit orolig över att du skulle ligga i ett dike sovades!!


Valborg.

*förlåt för uppdateringen*

Det är Måndag och jag har studiedag. Och nu äntligen har jag tid och blogga om det jag har gjort dem här senaste dagarna.

Valborg: Den firade jag hemma hos Hannah, Det var jätte mysigt! Vi grilla och trevligt folk var där.
Men jag skulle igentligen sova hos henne, men åkte hem pga att jag skulle vara med Amanda,jossan & Emma dagenefter. Men hur det blev skriver jag i nästa inlägg! För nu ska jag äta ravioli!
PEACE BREE!