den lite mer seriösa sidan av mig..









mot malmen, facelook-outfit


- hej jag är en fisk

nya tröjan jag köpte igår i stockholm.

JUSTE JAG HAR JU INTE BERÄTTAT JAG KLARADE TREORI PROVET IGÅR!! NU HAR JAG MOPPE KORT!!!!

Dear John

fyfan vilken film, verkligen något att se. Älska den! Se den det är det ända jag kan säga just nu..





Man blir ju lite små kär i snyggingen Channing Tatum. (mycket)

God morgon gott folk

Igårdagens arbetsdag såg ut så här, jag satt på en stol och solade hela dagen. Så jag får pengar för att sola ;)
Nice eller vad? Ändå lägntade jag och sarah till lunchrasten så vi började räkna ner i från 1 och en halv timma innan rasten. Vi slutade jobba vid 20.00 då cyklade jag och sarah hem till henne, hon skulle hämta lite kläder och så. Jag blev bästekompis med hennes hund Maja medans hennes andra hund Tingeling blev livrädd för mig. 
haha! 
Idag jobbar jag samma tider 14-00 - 20.00, hoppas bara att det ska sluta blåsa så jag kan pressa lite till idag! :D

Juste jag lägger aldrig typ ut bilder ddet beror på att jag bloggar ifrån Idas data och jag har inga bilder på dena här. Så nu vet ni vänner! ha det bäst så länge!


00.49

gud jag hittar så himla mycket fina sommarkläder jag verkligen vill ha! Tur att jag och Ida ska åka in till stan och shoppa någon dag! :) och ja jag vet jag borde sova för länge sen eftersom jag ska jobba. Men det är inte lätt och somna när man är cola/kaffe-knarkare för tillfället.


tisdag

hej bloggen. Denna dag har jag tillbringat med min vän Hannah, vi drog in till norrtälje och köpte mjukglass och bara gick runt och myste i den varma solen :)
Imorgon ska jag ju sommarjobba, jag börjar klockan 14.00 så hinner uppdatera er imorgon bitti, sen så slutar jag vid 20.00. Sen på lunchen möter jag upp mamma så går vi och äter kycklingsallad :D

Nu ska jag kolla in lite klädes-hemsidor och titta vad jag ska köpa för min lön ;D mohahaha!

new shoes





Igår hos morfar åkte jag, mamma och lillasyster och shoppa. Då när vi gick där kom jag på att jag verkligen behövde nya låga skor, så dem här tre hittade jag. Tur att mamma betalade dem, för jag är helt pank för tillfället. Men tur att barnbiddraget kommer sooon! Och visste ni att jag matilda engström ska sommarjobba i två dagar!! ja ni hörde rätt jag ska sommar jobba jag som sa att jag aldrig skulle det. Men jag ska ändå bara sitta dörrvakt. Och då kom mamma på att jag ska sitta och plugga treori samtidigt! ;D

dagens outfit


; vit baslinne, Jeans shorta, samet-legginghs.

Puss nu hinner jag inte blogga nått mer ska till morfar :)

kvälls-bilder.




- min älskade lilla ladugårds katt frillan. :)

Imorgon ska jag åka hem till min älskade morfar, min morfar är bäst :) Jag, mamma och lillasyster kajsa (www.liitefinare.blogg.se) ska dit och hälsa på, trevligt trevligt! :D 
Sorry för att jag bloggar som jag gör nu för tiden, tråkiga, ointresanta,korta osv. Inlägg. Ska skärpa mig nu med desamma! 
Have it nice!  

Matilda..The-crazy-driver?



Ja idag har jag kört bil(2meter) för första gången i mitt liv. Ja ni ser ju på bilden ungerfär hur det gick..
Mamma har alltid sagt att hon ska sitta med hjälm när hon ska övnings-köra med mig nu har hon ändrat sig, nu tänker hon inte övningsköra alls med mig.

hej älskling



Den här skönheten får mig att vilja plugga ännu hårdare på treorin, satt jag klarar det här jäkla provet!
Mamma&Pappa tyckte också att den här var snygg och bra. Okej varför säger jag det? Jo för det är ju dem som betalar en moppe till mig om jag klarar provet! Nu jäklar ska det pluggas! :D

pluggar treori....

gäsp. jag sitter och pluggar treori som en galning. Imorn kommer Hannah hem ifrån norrland :D Det gör mig galdare :D

puss nu ska jag fortsätta plugga.

nu ska jag ringa Kajsa

Och fråga om hon vill komma hit och äta taccos :D


Ida jag vet. Ibland blir det så




Gårdagen.

Igår var jag i stockholm med Amanda som skulle skriva körkorts provet, gissa hon klarade det på föersta försöket den jävlen! Så när vi kom hem till henne i norrtälje drog vi hem till mig på hennes moppe. Och hem till mig är det 2 mil.. Och moppen gick i 45km/h så det tog ett tag innan vi kom hem. Sen hela kvällen åkte vi och jossan runht på mopparna, haha!
Jag har fått tid till prov, måndagen den 28! Nästa måndag alltså!!!!!!!!!!! NERVÖS! Nu är det bara plugga järnet.

Ikväll blir det tacco middag med familjen
<3

boka tid för prov.

Godmorgon! Om ca 1 timme ska jag åka in till norrtälje och möta upp mamma. Vi ska gå till trafikskolan och beställa tid till treori-provet! Gaaaah jag är skit nervös för det provet.. :S
Efter det ska jag gå och möta upp min vän Amanda, vi hittar på nått roligt under dagen. Sen sover jag hos henne tills imorn då går vi upp tidigt för att åka in till stockholm där hon ska skriva treori-provet, lycka till snygging! Sen efter det så ska vi shoppa! Jag har bestämt mig för att hitta en bikini! puss!


YES I DID IT!

Jag klarade uppkörningen! Så skönt, nu är det bara den svåra delen kvar, TEORIN!! Så nu blir det bara att plugga gärnet. Imorngon ska jag betälla tid till prov. Sen efter det ska jag till Amanda :)
Nu ska jag gå och hänga in kläder i min nya garderob. Skönt att få en till garderob fick inte plats i en garderob. Så detta är guld! :D

jag ska skärpa mig med uppdateringen!


En ny chans på uppkörningen.

Jag kuggade ju somsagt på förra uppköringen, idag har jag en ny chans att klara det. Wish me good luck!
I 3 dagar nu har jag varit med Amanda, vi har haft så jäkla kul nu känns det verkligen att det är sommarlov.Satt där har ni andledningen varför jag inte har bloggat. puss nu ska jag snart åka!!!!!!!!!!!!! :S :O

DEN LILLA JÄVELN!



MIN LILLASYSTER, PASSAR PÅ ATT REKLAMERA SIN BLOGG MENDAS MAN GÅR IVÄG IFRÅN DATAN OCH LÄMNAR SIG INLOGGAD. GRRRRR!! NEJ DETTA ÄR TYVÄR INGEN REKLAMERSBYRÅ OM DU TRODDE DET LILLASYSTER!!!

tjäääääna baloba!

Precis så här sitter jag nu och dunkar musik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D



hare bra,
peace bre!

ny design.

Så äntligen har jag fixat en ny design. Lite sommar toutch! Just nu är min lillasyster helt körd i huvet. Jag ska ha datan skriker hon, så jobbig... Menmen nu slutar vi skriva om henne, hon iriterar bara mig för tillfället..
Juste vad tycker ni om min nya pojkvän :D dö snygg ellerhur!? Jag är en lyckans-liten-ost ;)

Men imorn ska jag iallafall till Ikea med mamma och irritations objektet.


Jo det var ett bra tag sen vi var så här gulliga mot varandra jag och min lillasyster...

my new boyfriend



:love:

färdig kläd.

SÅ nu har jag fårr på mig dem kläderna jag ska ha på kusins student.. Nu ska Ida fixa make upen :) puss!


Sov hos Ida i rimbo.

Tjoo bre! Igår efter gympauppvisningen åkte jag med Ida och Tim hem till rimob. På Vägen hem skulle vi handla där stötte vi på ett prblem, TIM HADE TAPPAT NYCKLARNA! tillslut hitter vi dem i resptionen. Sen när vi var hemma tvingade Ida mig att bära den tunga matkassen upp till högsta våningen.. Medans hon skriver på sin blogg att jag gjorde det med glödje. Hon glömde den delen där hpon tvinga mig....



Men men. Idag ska jag iallafall på nån av mina kusiners student. blogg u later, puss!

Mot norrtälje

Hej snyggingar kom precis hem ifrån kajsa, och nu ska jag göra ett snabbt inlägg innan jag drar in till norrtälje för att titta på lillasysters gympauppvisning.

Outfit




Nu hinner jag ine mer ska dra och äta på donken så bye!

sommarlov!

Äntligen sommarlov, känns så jävla grymt!


- jag igår efter skolavslutingen!

SOMMERTIME!

sorry för uppdateringen här kommer bilder ifrån en varm kväll :)










Bilder ifrån förrförra fredags - marknadsafton


- outfit

- Jag


- jag

Me myself and I.
Bilderna är ifrån förrförra fredagen, den fredagen som va nyss tillbringade jag med Hannah, John och Evelina.
Och så gillade jag med Martin, Emil och Sarah :) Fan vad glad jag är att blogg.se äntligen funkar!

blogg.se dampar hemma!

hej just nu sitter jag i skolan, jag vill bara säga att jag lever jag har inte slutat blogga det är bara blogg.se hemma på datan har damp. Men det är lugnt vi ska fixa det i veckan :) puss!